I FDF Hasle-Åbyhøj betaler alle (både børn og ledere) kontingent, men enhver økonomisk hjælp til os udover kontingentet modtager vi med tak. Vi vil gerne give så mange børn og unge et ståsted at møde verden fra, og du kan nemt hjælpe os.

Tank ved OK og støt os med 5 øre pr. liter

OK støtter os med 5 øre pr. liter benzin eller diesel du tanker hos dem – samt en bonus hvis du tanker min. 500 liter på et år.
Du kan enten få et specielt OK-kort gennem os, eller bruge OKs app, og under støtte vælge FDF Hasle-Åbyhøj. Vi ser dog helst at du opretter et OK-kort – da det er den måde vi får en større støtte, også selvom du efterfølgende vælge at bruge appen…

Du kan oprette et OK-kort via dette link – husk at sætte kryds på side 2 og at du vil støtte en lokal forening, og angive FDF Hasle-Åbyhøj.

Giv en gave – og få fuld fradrag for den

I FDF er vi godkendt til at modtage fradragsberettigede gaver efter ligningsloven. Du kan støtte med et hvilket som helst beløb, helt op til 15.600 kr. pr. år.
Rent teknisk skal gaven gives i Landsforbundet FDF, med bemærkning om at pengene skal sendes videre til FDF Hasle-Åbyhøj.

MobilePay
Du kan give et beløb via MobilePay på nummer 41 73 11 66 – husk inden at vælge “skattefradrag for donationer”, og i tekstfeltet at angive FDF Hasle-Åbyhøj.
Se evt. mere om hvordan du aktiverer “skattefradrag for donationer”.

Du kan også give en gave on-line med betalingskort
Hvis du vil give en gave med betalingskort, så kan du gøre det på denne side. For at få fradrag skal du opgive dit CPR-nummer, så vi kan indberette det til SKAT – du kan enten gøre det via siden (som afvikles via en sikker forbindelse), eller lade feltet stå tomt, og efterfølgende ringe til FDFs Forbundskontor og oplyse dit CPR-nummer der. Husk at vælge “lokal FDF-kreds” og tast “Hasle-Åbyhøj”.

Betænk os i et testamente
Du kan også vælge at støtte os via et testamente – kontakt os direkte, eller læs mere her